Socialen-program

Socialen bar fortsätter att satsa på småskaliga sociala evenemang varje dag under hela sommaren. Grundidén med Socialen bar är att vara den socialaste baren i Sjöstaden. Varje månad är…

Socialen bar fortsätter att satsa på småskaliga sociala evenemang varje dag under hela sommaren.

Grundidén med Socialen bar är att vara den socialaste baren i Sjöstaden. Varje månad är överladdat med småskaliga evenemang och temadagar samt schysta mat- och dryckeserbjudande varje dag i veckan förutom söndagar och måndagar då Socialen håller stängt (men är öppet för privatfester).

– Jag hoppas kunna bidra till en mer social och levande Sjöstad. Programmen är öppna för alla människor med ett socialt och öppet sinne, säger krögaren Majje.

I programmen finns bl a en del udda inofficiella helgdagar och temadagar, t ex; Varmkorvens dag, Alla föräldrars dag, Alla flickvänners dag, Lyckans dag och Internationella öldagen. Andra temadagar är rena rama Socialen-påhitt, såsom Musik-labbet, Spelaspel-dagen, Rock-klubb, Vermut-dagen och Stora vinprovardagen.

– Vi tror på socialt umgänge som något mer än förströelse och nöje. Vi tror på lokal och genuin gemenskap och snällhet och vi vill vara en bar där vi tar hand om varandra, avslutar Majje.

Platserna är begränsade till 50 personer inne i lokalen.

Plats: Socialen bar, Hammarby allé 9A, Hammarby Sjöstad. www.socialenbar.se

Öppettider: Tisdag-torsdag kl 15-22. Fredag-lördag kl 15-24. Söndag-måndag Stängt (men öppet för privatfester).

Med reservation för ev ändringar i programmen.

Kalendariefilm:

https://www.facebook.com/watch/?v=2701386876766940