Nöjesnytt på Socialen bar – april

Oj, oj, oj vad vi längtar efter utomhusliv. Men nu är det äntligen april – utomhuslivets förlovade månad – och vi passar på att hylla allt spirande liv (barliv, trottoarliv, kulturliv, socialt liv mm) genom att röra om och skapa nytt i vårt nöjesprogram. De återkommande temadagarna har vässats rejält. Smaka på ”Jazz My Azz” och ”Caribbean Day”. Visst smakar det bra? Och vårt nya ”Boom Shakalack-AW” på fredagar vill du inte heller missa – ett lite galnare AW (kan bero på Jäger-boom-boom-menyn) och nu med ännu bättre musik. ”Music Quiz” och ”Flasktömning” dyker upp som givna favoriter, ”Pop up Tattoo” är tillbaka efter succén i mars och så har vi några helt nya specialdagar:

9/4 – ”Internationella Gin & Tonic dagen”: Vi vet att vi nördar in på lite knasdagar ibland, men det här är inte knas. Det här är 100 procent högtidsdag. Missa inte vår GT-meny med 10 sorters GT.

15/4 – ”Progg-hits på Vinyl”: Jocke spelar raspiga progg-vinylskivor från 70-talet. Kom och knyt näven i skyn, sjung med i texterna från Nationalteatern, Hoola Bandoola Band mfl och ta gärna med några av dina egna progg-vinylisar om du vill.

30/4 – ”Valborgs-AW med eld-shots”: Glöm valborgsbrasan – prova eld-shots hos oss istället 🙂Något mer nytt?

Ja, i början av april inviger vi äntligen uteserveringen samtidigt som vi presenterar en framtida barklassiker: Socialen bars ”BIG-kanne-meny”. Menyn består av sex nya BIG-drinkar i 1,6 liters kannor. Kul (och prisvärt) att dela mellan 4-6 vänner.

Tack alla fina socialare som hängt på Socialen bar under hela långa vintern. Ni har betytt mycket – det ska ni veta. Och välkommen alla ni som aldrig satt en fot på Socialen bar. Vi längtar efter era små fossingar. Ja, vi längtar efter er alla.

One love /

Majje med personal

Socialen bar – socialaste baren i Sjöstaden

Hammarby allé 9A, öppet ti-lö från kl 15.