Maj-programmet på Socialen bar

HEJ underbara maj-människa – vad händer? Om du är fotointresserad eller bara älskar Sjöstaden så kan du delta i Hammarby Sjöstads egen fototävling: ”Sjöstadsliv 2021”, på temat ”Det sociala livet i Hammarby Sjöstad”. Ut och plåta familj, vänner, folkliv mm och vinn finfina priser. Öppet för alla.

I den första halvan av maj kan du förflytta dig till Mexiko och Västindien via ”Cinco de Mayo” och ”Extra Summer Caribbean Day” – två supersomriga Socialen-dagar med sköna specialerbjudanden. Dagen före kristiflygarhelg är det dags för ”Ledighetsbar och AW” för dig som vill leka fredag på en onsdag med happy hour och bra musik.

I slutet av månaden möter du tre gamla kompisar: ”Pop Up Tattoo”, ”Music Quiz” och ”Flasktömning”. Försök pricka in minst ett av evenemangen i maj för de är verkligen speciella. Efter förra månadens succé med ”Progg-hits på vinyl” så kommer nu ”Vinyl-knytis” på temat 70-tals-rock där du kan ta med dig egna 70-tals-rock-vinyler. Vår DJ spelar klassisk rock, old school hårdrock, folkrock, bluesrock mm.

Och som vanligt finner du våra stående temadagar under veckan med olika musik och dryckesinriktningar:

– Caribbean Day (tisdagar)

– Spritz and Hitz (onsdagar)

– Jazz My Azz (torsdagar)

– Boom Shakalack AW (fredagar)

– Satur-dejt (lördagar)

En sista sak: Om du har missat vår soliga uteservering som har sol från eftermiddag till kväll så kom genast hit och njut i det fria. Snart så utökar vi uteserveringen och gör den lite extra mysig.

One love/

Majje med personalSocialen bar – Socialaste baren i Sjöstaden

Hammarby allé 9a, öppet ti-lö från kl15 https://www.facebook.com/socialenbar/events

TRYGGHET: Vi uppmanar alla att komma i tid till våra småskaliga evenemang då vi har begränsat med platser pga gles sittning. Socialen bar har öppet från kl 15 (ti-lö) och så länge som FHM tillåter. Vi ber alla att respektera 1-meters-regeln mellan bord och inte flytta bord och stolar. Max 4 personer/bord och alla gäster måste sitta och äta/dricka vid bord – inga stående gäster alltså. Alla bord sprittorkas av Socialen bars personal och handsprit finns till alla gäster. Med reservation för eventuella regeländringar från FHM under maj månad.

Maj program 1