Decemberprogram med massor av mys

Äntligen december. Bästa mysmånaden om du frågar oss. Missa inte premiären av ”Värmestugan” som är en specialdesignad dag på torsdagar för dig som älskar Irish Coffee, klassiska Hot Shots, och shots med smakerna jordgubbe, blåbär och nypon. Fredagarna rullar på som vanligt med bästa fredagsmusiken men i december kallar vi det Fredags-Mys-AW bara för att det låter extra mysigt (självsuggestion). Sen rullar vi på med småskaliga temadagar såsom Marley Tuesday, Musik-Spritz, Xmas Reggae och Mellandags-Bar-Rea.

Den 11 december är en extra viktig dag för oss eftersom det är Socialens 1-årsdag. Tyvärr kan vi inte fira med pompa och ståt, men kom gärna förbi och säg hej och hurra så blir vi barnsligt glada. Dagen till ära har vi dessutom barnsligt bra pris på Cava: 250 kr/flaskan.

Som avslut på året så tänker vi fuska. Onsdagen den 30 december, dagen före nyårsafton, så är det ”För-nyårs-skål” på Socialen. Vi fusk-skålar alltså in det nya året en dag i förväg i lugn och ro. För er som inte visste det så är det en ”gammal” sjöstadstradition. Återigen specialpris på Cava: 250 kr/flaska. Joina gärna. Varmt välkommen in i myset under december månad.

Kram på er

Majje med personal

PS: Socialen arbetar enligt corona-säkerhets-konstens alla regler. Vi har även begränsat med platser vid temadagar och vi pausar Musiklabbet (vår småskaliga live-musik-scen) i december, men hoppas komma igång igen nästa år. Välkommen till Socialen bar – socialaste baren i Sjöstaden. Hammarby allé 9a. Öppettider: Ti-Lö kl 15-22 (happy hour kl 15-19 Ti, Fr, Lö). Sö-Må Stängt, men öppet för privata tillställningar (Kontakt: info@socialenbar.se).